0 0,00 € 0 Item - Items - 0,00 € (tuščia)

Prekių nėra

Viso už prekes: 0,00 €

Pirkti

Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį

Kiekis
Viso už prekes

Krepšelyje yra 0 prekės, kurių suma Krepšelyje yra 1 prekė, kurių suma

Rizoto ryžiai SCOTTI, Milanese, su grybais, be glitimo 210 g
  • Nemokamas pristatymas perkantiems nuo 50 €

    Jeigu užsakymo suma neviršija 50 €:
    Pristatymo kaina su VENIPAK kurjerių tarnyba į namus ar biurą - 3.99 €
    Pristatymo kaina į OMNIVA paštomatą - 2.99 €*
    * Ne visas prekes galime pristatyti į paštomatą

    Daugiau apie pristatymo sąlygas skaitykite čia

Rizoto ryžiai SCOTTI, Milanese, su grybais, be glitimo 210 g

Prekės ženklas: Scotti
3,26 €

New product

Sandėlyje
: 385 vnt.

385

- +

Šios prekės minimalus užsakomas kiekis yra 2 vnt.

Pristatysime į namus ar biurą antradienį, balandžio 22 d.
Atsiimkite paštomate antradienį, balandžio 22 d.
Pristatymo terminai yra preliminarūs. Tiksli pristatymo data priklauso nuo užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko.
  • Nemokamas pristatymas perkantiems nuo 50 €

    Jeigu užsakymo suma neviršija 50 €:
    Pristatymo kaina su VENIPAK kurjerių tarnyba į namus ar biurą - 3.99 €
    Pristatymo kaina į OMNIVA paštomatą - 2.99 €*
    * Ne visas prekes galime pristatyti į paštomatą

    Daugiau apie pristatymo sąlygas skaitykite čia

PANAŠIOS PREKĖS

Prekės aprašymas

Sudedamosios dalys: Carnaroli ryžiai 83,5%, ryžių miltai, baravykai 3% (lot. Boletus Edulis), sūrio miltelių preparatas (išrūgos, sūrio milteliai (pienas, druska, šliužo fermentas, išrūgos), druska, kvapiosios medžiagos), natūrali kvapioji medžiaga, jūros druska, alyvuogių aliejaus miltelių preparatas (alyvuogių aliejus, gliukozės sirupas, pieno baltymai, natūrali kvapioji medžiaga), nenugriebto pieno milteliai, cukrus, svogūnai, petražolės 0,2%, česnakų milteliai. Sudėtyje gali būti sojų, salierų, žuvies, moliuskų, vėžiagyvių ir sulfitų pėdsakų.

Dažniausiai užduodami klausimai

Ne, tokios galimybės nėra. Esame el. parduotuvė ir užsakymus ruošiame mūsų sandėlyje Vilniaus rajone.