Ekologiška speltos, grikių ir ryžių košė MAMUKO, nuo 6 mėn., 240 g
-24%
Šią prekę turime sandėlyje ir pristatysime kitą dieną po apmokėjimo.
Sumažinta kaina!
  • Nemokamas pristatymas perkantiems nuo 50 €

    Jeigu užsakymo suma neviršija 50 €:
    Pristatymo kaina su VENIPAK kurjerių tarnyba į namus ar biurą - 3.99 €
    Pristatymo kaina į OMNIVA paštomatą - 2.99 €*
    * Ne visas prekes galime pristatyti į paštomatą

    Daugiau apie pristatymo sąlygas skaitykite čia

Ekologiška speltos, grikių ir ryžių košė MAMUKO, nuo 6 mėn., 240 g

Prekės ženklas: Mamuko | Kodas: bio003
3,49 € 4,59 €

New product

Sandėlyje
: 4 vnt.

4

- +

Pristatysime į namus ar biurą pirmadienį, balandžio 1 d.
Atsiimkite paštomate pirmadienį, balandžio 1 d.
Pristatymo terminai yra preliminarūs. Tiksli pristatymo data priklauso nuo užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko.
  • Nemokamas pristatymas perkantiems nuo 50 €

    Jeigu užsakymo suma neviršija 50 €:
    Pristatymo kaina su VENIPAK kurjerių tarnyba į namus ar biurą - 3.99 €
    Pristatymo kaina į OMNIVA paštomatą - 2.99 €*
    * Ne visas prekes galime pristatyti į paštomatą

    Daugiau apie pristatymo sąlygas skaitykite čia
Trumpas aprašymas
Ši ekologiška speltos kviečių, grikių ir ryžių košė MAMUKO skirta vaikams nuo 6 mėnesių. MAMUKO košytės gaminamos tik iš ekologiškų, kūdikių mitybai tinkančių grūdų. Gardžiose MAMUKO košytėse nėra pieno ir jokių kitų priedų: sintetinių vitaminų, cukraus, druskos, skonio ir kvapo stipriklių. Dėl patentuotos paruošimo technologijos kruopytėse išsaugomos grūdų vertingosios maistinės medžiagos, vitaminai, mineralai, o jų paruošimo laikas panašus į užpilamų košių. Kadangi kruopyčių mišiniai į mažylio mitybą turi būti įtraukiami nuosekliai, šias MAMUKO kruopytes siūlome kaip antrąją kruopų košę. Tinka veganams. Grynasis kiekis: 240 g.

Prekės aprašymas

Sudedamosios dalys

Ekologiški KVIETINIAI SPELTA viso grūdo miltai (41,7%), ekologiškos termiškai apdorotos grikių kruopytės (41,7%), ekologiškų apvaliagrūdžių ryžių kruopytės (16,6%).

 

Maistinė vertė

100 g produkto: energinė vertė 1561 kj/368 kcal, riebalai 2,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,50 g, angliavandeniai 75,30 g, iš kurių cukrų 0,80 g, baltymai 11,10 g, druska 0,03 g.

 

Naudojimo instrukcija

Į 200 ml šalto vandens įberti 4–5 arbatinius šaukštelius kruopyčių ir palaikyti 5 minutes tol, kol grūdai išbrinks. Maišant virti 4–5 minutes, išjungti viryklę ir palaikyti indą su koše uždengtą dar kelias minutes. Skiesti motinos pienu ar adaptuotu pieno mišiniu (kūdikiams nuo 9 mėnesių į košę galima įpilti virinto ar pasterizuoto pieno). Pagardinti nuo pusės iki 1 arbatiniu šaukšteliu nerafinuoto aliejaus, daržovių, vaisių ar uogų tyrelėmis arba šviežiomis trintomis uogomis ar vaisiais. Vaikams nuo 1 metų amžiaus košę galima virti su pienu arba sultiniu. Dėmesio! Atidžiai perskaitykite ir tiksliai vadovaukitės košės paruošimo instrukcija. Nelaikykite paruoštos košės likučių. Vieną porciją gardžios MAMUKO košytės paruošti pakanka 20 g kruopyčių, tai yra 4–5 arbatiniai šaukšteliai, tad vieno pakelio užteks 12–14 skanių porcijų.

 

Laikymo sąlygos

Neatidarytą pakuotę laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Prieš atidarydami pakuotę įsitikinkite, kad ji yra nepažeista. Atidarius laikyti sausoje vietoje, sandariai uždaryti.

 

Realios prekės išvaizda ar pakuotė gali šiek tiek skirtis nuo pateiktos nuotraukoje, todėl vadovaukitės prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Prieš naudojimą visada rekomenduojame atidžiai perskaityti informaciją, esančią ant pakuotės.

 

Dažniausiai užduodami klausimai

Ne, tokios galimybės nėra. Esame el. parduotuvė ir užsakymus ruošiame mūsų sandėlyje Vilniaus rajone.